Barion Pixel

CSAKAZÉRTIS GARANCIA?

naná!

Minőségi garancia

Tekintettel arra, hogy minden terméket, amit megkapsz ezerszer ellenőrzöm, mielőtt elküldöm neked, úgy érzem nyugodtan felajánlhatom a MINŐSÉGI Garanciát. Ha úgy érzed, mégsem abban a minőségben kaptad meg a terméket, mint remélted, jelezd és visszaveszem a csakazértisajándékot.

Csakazértisboldogság Garancia

Nem töltött el örömmel a termék, ami választottál? Nem sikerült kitörő örömöt okozni vele? Mindent megtettem, hogy ez ne történhessen meg. Ha mégis így történt, én nem kérdezek és neked nem kell indokolnod. Visszaveszem a csakazértisajándékot.

Ne feledd! Minden termékünkhöz kapsz egy eredetiséget igazoló, általam aláírt sorszámozott kártyát, mely a lepecsételt borítékban található. Csak ezzel a papírral lehetsz biztos abban, hogy eredeti terméket vásároltál. Nincs benne a csomagban? Akkor ezt az ajándékot én állom!

Számomra fontos a véleményed. Épp ezért, ha megérkezett, ha örülsz neki, ha örömöt szereztél vele, kérlek küldj egy fotót pár szóval az email címemre. Pár nap múlva megtalálod a véleményed és az általad elküldött fotót az oldalon. Én pedig egy beváltható kuponnal ajándékozlak meg. Mert hálásnak lenni csakazértis piszok jó érzés. Minden pillanatban.

 

Gondolatok Neked!

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy megkapd üzeneteimet !

 

               

 

Kérdésed van?

Kérdezz bátran!

+3630 426 5164

csakazertisajandek@gmail.com