Barion Pixel

Csakazértis Üzenet Csomag

Ki ne szeretne minden áldott napot egy – egy pozitív üzenettel kezdeni? Ha Te is ezek közé tartozol, ezt a 365 üzenetet neked találtam ki. Minden nap más és más gondolat vár majd, hogy tudd, nem vagy egyedül.

A kártyákat többféle gyönyörű dobozban is megvásárolhatod. Az egyik kézzel festett szív tetejű fadoboz valamint készült számodra lézergravírozott doboz is, hogy mindenképp megtaláld, amelyik közelebb áll a szívedhez.

Az üzenetek nőkhöz és férfiakhoz külön készültek, így a rendelésnél ne felejtsd el jelezni, kihez szóljon az üzenet.

A rendelés menete:

A két doboz dobozok ára 17.400 Ft.  Mellé kedvezményes áron vásárolhatsz egy Lélek kavicsot 1300 Ft-os áron.

Lélek kavicsot is szeretnél? Válaszd ki, hogy melyik legyen és tedd a kosárba!

         

Törlés

VÉLEMÉNY

Számomra fontos a véleményed. Épp ezért, ha megérkezett, ha örülsz neki, ha örömöt szereztél vele, kérlek küldj egy fotót pár szóval az email címemre. Pár nap múlva megtalálod a véleményed és az általad elküldött fotót az oldalon. Én pedig egy beváltható kuponnal ajándékozlak meg. Mert hálásnak lenni csakazértis piszok jó érzés. Minden pillanatban.

HA TETSZETT, ÉRTÉKELD

3 reviews for MINDEN NAPRA ÜZENET

 1. Mohácsiné Ica

  Szia Rea! Felnőtt lányomnak vettem ajándékba a 365 napra szóló üzenet ajándékot, ami nagy örömet okozott neki. A szivecskés dobozt választottam, ami nagyon ízléses, szép darab, a benne található üzenetkártyák is nagyon szépek. Az üzenetek olvasása még ezután következik, de ez az ajándék nagyon egyedi és igazán különleges, örülök hogy ezt választottam és a megajándékozott is nagyon örült neki. Köszönöm Neked!

 2. Csihonné Sólyom Dóra

  Kedves Rea! Sógornőmet ajándékoztuk meg az év minden napjára szóló személyes üzenettel, ami remélem sok erőt, kitartást nyújt neki az előtte álló hosszú úthoz… külön köszönöm azt a kedvességet, ahogyan ismeretlenül, de őszinte szívvel fordulsz az emberek felé …

  • Todorovits Rea

   Drága Dóra! Tiszta szívvel és teljes hittel kívánom a Sógornőd gyógyulását és azt, hogy Ti, a család is gyógyuljatok, hiszen ez mindannyiótok számára hatalmas próbatétel. Minden rendben lesz, higgyünk ebben közösen. Megtisztelő, hogy innen választottatok ajándékot ehhez a nehéz, küzdelmes útra. Szeretettel ölellek Benneteket! Rea

 3. Szász Annamária

  Szia Rea. Csodálatos vagy, egy szerethető, őszinte tiszta lélek.

  • Todorovits Rea

   Megtisztelő Drága Annamária! Én köszönöm! Rea

Adjon hozzá egy véleményt

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

MÉG TÖBB CSAKAZÉRTIS AJÁNDÉK

ANGYALSZAPPAN

3.900 Ft

hálakő

CSAKAZÉRTIS HÁLAKŐ

3.000 Ft5.500 Ft

csakazertisgondolat

CSAKAZÉRTIS GONDOLAT

2.300 Ft2.700 Ft