Barion Pixel

Csakazértis Gondolat

Egy apró, tenyérnyi kőtábla, ami a tenyeredben is elfér. A Látom az Életed oldal, általatok legjobban szeretett gondolatait találhatjátok rajta.

Annak érdekében, hogy minél inkább hozzád szóljon a kőtábla, pár szóban, vagy mondatban kérlek írd le, milyen élethelyzetre szeretnéd a kőtáblát.

Állvánnyal vagy anélkül:

Ha szeretnél, válassz hozzá állványt, és helyezd olyan helyre, ahol gyakran láthatod. Egy gondolat, ami a tiéd és senki másé.

A tábla ára állvány nélkül: 2.300 Ft

Állvánnyal: 2.700 Ft

Törlés

Ne feledd! Minden termékünkhöz kapsz egy eredetiséget igazoló, általam aláírt sorszámozott kártyát, mely a lepecsételt borítékban található. Csak ezzel a papírral lehetsz biztos abban, hogy eredeti terméket vásároltál. Nincs benne a csomagban? Akkor ezt az ajándékot én állom!

Garancia? Naná, hogy vállalok! Nézd meg, nem veszítesz vele semmit.

VÉLEMÉNY

Számomra fontos a véleményed. Épp ezért, ha megérkezett, ha örülsz neki, ha örömöt szereztél vele, kérlek küldj egy fotót pár szóval az email címemre. Pár nap múlva megtalálod a véleményed és az általad elküldött fotót az oldalon. Én pedig egy beváltható kuponnal ajándékozlak meg. Mert hálásnak lenni csakazértis piszok jó érzés. Minden pillanatban.

HA TETSZETT, ÉRTÉKELD

Vélemények

„Csakazértis Gondolat” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

MÉGTÖBB CSAKAZÉRTIS AJÁNDÉK

ANGYALSZAPPAN

3.900 Ft

hálakő

CSAKAZÉSRTIS HÁLAKŐ

3.000 Ft5.500 Ft

Csakazértis Üzenet

CSAKAZÉSRTIS ÜZENET

8.700 Ft10.000 Ft

(3 vásárlói értékelés)