Barion Pixel
hálakő

Csakazértis Hálakő

Ki ne szeretne egy kapaszkodót az életben, ami mindig vele lehet? Épp ezért készítettem számodra a Hála követ. Különlegessége, hogy ezt Te álmodhatod meg. Írd le kérlek pár szóban, magadnak vagy ajándékba szeretnéd adni. Ha nem titok, pár szóban azt is elmesélheted, milyen élethelyzetre szeretnéd a követ, hogy olyan gondolatot találj majd rajta, ami tényleg, valóban Neked, vagy az ajándékozottnak szól. A kő mérete a tenyeredben biztosan elfér majd, így mindig veled lehet. A kő mérete változó 4-7 cm. Hófehér átlátszó organza ajándéktasakban szállítjuk.

A rendelés menete:

Írd le kérlek kinek szánod a követ.

Ahhoz, hogy valóban olyan gondolatot láss rajta, ami egyedi, és csak a Tiéd, arra kérlek írj nekem pár mondatot arról, milyen élethelyzetre szeretnéd a Hála követ. Több darab vásárlása esetén arra kérlek, mindegyikhez írj pár kísérő mondatot, ezzel is segítve a Kő célba jutását. Ezek után már nem kell mást tenned, mint kiválasztani a fizetési és szállítási módot és várni, hogy megérkezzen.

Ára: 5 500 Ft,  2-5 darabig 4 200 Ft, 6-10 darabig 3 000 Ft

Kérlek válaszd ki, mennyi követ szeretnél megvásárloni

Törlés

Ha a fenti darabszám felett rendelnél, vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, hogy a legjobb árat kaphasd

Ha úgy érzed, most van rá szükséged, arra az egyetlen egy kőre, ami erőt, hitet és reményt ad, de anyagilag nem engedheted meg magadnak, a Csakazértisajándék megajándékoz vele. Ebben az esetben kérlek írj a csakazertisajandek@gmail.com email címre. A tárgy mezőbe írd be kérlek: Hála

Ne feledd! Minden termékünkhöz kapsz egy eredetiséget igazoló, általam aláírt sorszámozott kártyát, mely a lepecsételt borítékban található. Csak ezzel a papírral lehetsz biztos abban, hogy eredeti terméket vásároltál. Nincs benne a csomagban? Akkor ezt az ajándékot én állom!

Garancia? Naná, hogy vállalok! Nézd meg, nem veszítesz vele semmit.

VÉLEMÉNY

Számomra fontos a véleményed. Épp ezért, ha megérkezett, ha örülsz neki, ha örömöt szereztél vele, kérlek küldj egy fotót pár szóval az email címemre. Pár nap múlva megtalálod a véleményed és az általad elküldött fotót az oldalon. Én pedig egy beváltható kuponnal ajándékozlak meg. Mert hálásnak lenni csakazértis piszok jó érzés. Minden pillanatban.

HA TETSZETT, ÉRTÉKELD

2 reviews for CSAKAZÉRTIS HÁLAKŐ

 1. Tóth Sarolta

  A világ legszebb és legigazabb kövét kaptam ma kézhez. Mindig velem lesz! Köszönöm Rea! ❤️

  • Todorovits Rea (megerősített tulajdonos)

   Adjon neked legalább annyi hitet, reményt, amennyivel én csomagoltam Neked Sarolta!

 2. Anikó

  Ilyen csodálatos ajándékot még nem hozott a postás! Ajándék a szeretteimnek, és nekem! Köszönöm Rea! A kőnek ereje van!

  • Todorovits Rea (megerősített tulajdonos)

   Megtisztelő Anikó, hogy a Csakazértis Ajándékot választottad. Kívánom, kísérjen téged sokáig erőben, egészségben, boldogságban! Rea

Adjon hozzá egy véleményt

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

MÉG TÖBB CSAKAZÉRTIS AJÁNDÉK

ANGYALSZAPPAN

3.900 Ft

Csakazértis Üzenet

CSAKAZÉRTIS ÜZENET

8.700 Ft10.000 Ft

(3 vásárlói értékelés)
csakazertisgondolat

CSAKAZÉRTIS GONDOLAT

2.300 Ft2.700 Ft