Barion Pixel

Angyal Szappan

Angyal szappan papír díszdobozban, hozzá egy személyes kártya, mely miről is szólhatna, ha nem a szeretetről. A tenyérnyi, mindössze 6.5 cm hosszú és 4 cm magas Angyal szappan almás fahéjas illatú, és mindig veled lehet, vagy azzal, akinek ajándékozod.

Gondoltam a férfiakra is, éppen ezért a díszdoboz kétféle színben (vanília és barna színben) rendelhető.

Megérkezéskor a dobozt a felső résznél, a pillangónál elcsúsztatva tanácsos kinyitni.

Ára: 3.900 Ft

A szappant dekorációs célra ajánljuk. Anyaga növényi alapú szappanalap, 9-11 közötti PH értékkel. Illata almás fahéjas, olvadáspontja 50 C fok.

A rendelés menete:

Amennyiben úgy érzed, az angyalt szeretnéd, válassz hozzá díszdobozt is, így biztosan úgy érkezik meg hozzád, ahogyan megálmodtad. A doboz mérete: 1 4,7×4,7×8 cm és most ajándékba az Angyalhoz a tiéd lehet.

A csomag tartalmaz tehát az Angyal szappant választható díszdobozban, egy szeretetről szóló kártyanaptárt és meglepetést. 

Törlés

Ne feledd! Minden termékünkhöz kapsz egy eredetiséget igazoló, általam aláírt sorszámozott kártyát, mely a lepecsételt borítékban található. Csak ezzel a papírral lehetsz biztos abban, hogy eredeti terméket vásároltál. Nincs benne a csomagban? Akkor ezt az ajándékot én állom!

Garancia? Naná, hogy vállalok! Nézd meg, nem veszítesz vele semmit.

VÉLEMÉNY

Számomra fontos a véleményed. Épp ezért, ha megérkezett, ha örülsz neki, ha örömöt szereztél vele, kérlek küldj egy fotót pár szóval az email címemre. Pár nap múlva megtalálod a véleményed és az általad elküldött fotót az oldalon. Én pedig egy beváltható kuponnal ajándékozlak meg. Mert hálásnak lenni csakazértis piszok jó érzés. Minden pillanatban.

HA TETSZETT, ÉRTÉKELD

Vélemények

„ANGYAL SZAPPAN” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

MÉG TÖBB CSAKAZÉRTIS AJÁNDÉK

hálakő

CSAKAZÉRTIS HÁLAKŐ

3.000 Ft5.500 Ft

Csakazértis Üzenet

CSAKAZÉRTIS ÜZENET

8.700 Ft10.000 Ft

(3 vásárlói értékelés)
csakazertisgondolat

CSAKAZÉRTIS GONDOLAT

2.300 Ft2.700 Ft