Barion Pixel

CSAKAZÉRTIS HÁLAKŐ

(2 vásárlói értékelés)

3.000 Ft5.500 Ft

Ki ne szeretne egy kapaszkodót az életben, ami mindig vele lehet? Épp ezért készítettem számodra a Hála követ. Különlegessége, hogy ezt Te álmodhatod meg. Írd le kérlek pár szóban, magadnak vagy ajándékba szeretnéd adni. Ha nem titok, pár szóban azt is elmesélheted, milyen élethelyzetre szeretnéd a követ, hogy olyan gondolatot találj majd rajta, ami tényleg, valóban Neked, vagy az ajándékozottnak szól. A kő mérete a tenyeredben biztosan elfér majd, így mindig veled lehet. A kő mérete változó 4-7 cm. Hófehér átlátszó organza ajándéktasakban szállítjuk.

Törlés

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Különlegessége, hogy ezt Te álmodhatod meg. Írd le kérlek pár szóban, magadnak vagy ajándékba szeretnéd adni. Ha nem titok, pár szóban azt is elmesélheted, milyen élethelyzetre szeretnéd a követ, hogy olyan gondolatot találj majd rajta, ami tényleg, valóban Neked, vagy az ajándékozottnak szól. A kő mérete a tenyeredben biztosan elfér majd, így mindig veled lehet.

CSAKAZÉRTIS HÁLAKŐ termékről 2 értékelés

 1. Anikó

  Ilyen csodálatos ajándékot még nem hozott a postás! Ajándék a szeretteimnek, és nekem! Köszönöm Rea! A kőnek ereje van!

  • Todorovits Rea (megerősített tulajdonos)

   Megtisztelő Anikó, hogy a Csakazértis Ajándékot választottad. Kívánom, kísérjen téged sokáig erőben, egészségben, boldogságban! Rea

 2. Tóth Sarolta

  A világ legszebb és legigazabb kövét kaptam ma kézhez. Mindig velem lesz! Köszönöm Rea! ❤️

  • Todorovits Rea (megerősített tulajdonos)

   Adjon neked legalább annyi hitet, reményt, amennyivel én csomagoltam Neked Sarolta!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük