Barion Pixel

MINDEN NAPRA ÜZENET

(3 vásárlói értékelés)

8.700 Ft10.000 Ft

Ki ne szeretne minden áldott napot egy – egy pozitív üzenettel kezdeni? Ha Te is ezek közé tartozol, ezt a dobozzal teli, 365 üzenetet neked találtam ki. Minden nap más és más gondolat vár majd, hogy tudd, nem vagy egyedül.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A kártyák utána elajándékozhatók vagy használhatod őket könyvjelzőként is. A lényeg, hogy akár minden kártyának, minden üzenetnek adhatsz további életet, ha használod őket.

A kártyákat többféle dobozban is megvásárolhatod. Az egyik kézzel festett fadoboz, melyből van férfi és női változat, valamint készült számodra lézergravírozott doboz is, hogy mindenképp megtaláld, amelyik közelebb áll a szívedhez.

Ne feledd! Minden termékünkhöz kapsz egy eredetiséget igazoló, általam aláírt sorszámozott kártyát, mely a lepecsételt borítékban található. Csak ezzel a papírral lehetsz biztos abban, hogy eredeti terméket vásároltál.

MINDEN NAPRA ÜZENET termékről 3 értékelés

 1. Szász Annamária

  Szia Rea. Csodálatos vagy, egy szerethető, őszinte tiszta lélek.

  • Todorovits Rea

   Megtisztelő Drága Annamária! Én köszönöm! Rea

 2. Csihonné Sólyom Dóra

  Kedves Rea! Sógornőmet ajándékoztuk meg az év minden napjára szóló személyes üzenettel, ami remélem sok erőt, kitartást nyújt neki az előtte álló hosszú úthoz… külön köszönöm azt a kedvességet, ahogyan ismeretlenül, de őszinte szívvel fordulsz az emberek felé …

  • Todorovits Rea

   Drága Dóra! Tiszta szívvel és teljes hittel kívánom a Sógornőd gyógyulását és azt, hogy Ti, a család is gyógyuljatok, hiszen ez mindannyiótok számára hatalmas próbatétel. Minden rendben lesz, higgyünk ebben közösen. Megtisztelő, hogy innen választottatok ajándékot ehhez a nehéz, küzdelmes útra. Szeretettel ölellek Benneteket! Rea

 3. Mohácsiné Ica

  Szia Rea! Felnőtt lányomnak vettem ajándékba a 365 napra szóló üzenet ajándékot, ami nagy örömet okozott neki. A szivecskés dobozt választottam, ami nagyon ízléses, szép darab, a benne található üzenetkártyák is nagyon szépek. Az üzenetek olvasása még ezután következik, de ez az ajándék nagyon egyedi és igazán különleges, örülök hogy ezt választottam és a megajándékozott is nagyon örült neki. Köszönöm Neked!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük